Leef een krachtig leven en ontdek je meest krachtige zelf!


STRIDE Yoga

Er gebeurt iets ontzettend moois in onze Yoga Studio…

De magie ontstaat op het moment dat je op je yoga mat stapt. Bij STRIDE Yoga zul je het verschil ervaren tussen een workout die je lichaam verandert en een workout die je leven verandert.

Tijdens deze unieke yoga ervaring zul je voorbij je fysieke grenzen gaan, op zoek naar de balans tussen kracht en overgave. Met een open geest en een kloppend hart verander je jouw nieuwsgierigheid in zelfverzekerdheid, onzekerheid in overtuiging en stress in zweet.

Wij geloven in het activeren van iedere spier en emotie en dat het meest waardevolle cadeau dat je jezelf kunt geven TIJD is…

Tijd om echt bewust aanwezig te zijn in je geest, lichaam en ziel. Geïnspireerd, ontwaakt en diep verbonden met de wereld in je en om je heen.

Welkom bij de STRIDE ervaring,
Welkom bij de groep,
Welkom thuis.

Bij STRIDE Yoga geloven we in variatie. Daarom bieden we 4 verschillende soorten lessen aan. Zie de beschrijving hieronder en kies het type dat het beste bij jou past. Wil je eens een gratis proefles meedoen? Stuur ons dan een email: info@stride6ft8.com

Volg ons ook op Instagram @stride6ft8

ONZE LESSEN

Vinyasa Yoga (StrideFLOW)

Vrij vertaald betekent Vinyasa ‘bewegen naar aanleiding van ademhalen’… Deze vinyasa lessen verlopen op een soepel en gestaag tempo om je lichaam op te wekken en je vloeiend te laten bewegen. Rol je yogamatje uit voor een verkwikkende flow voor je gehele lichaam waarbij je yoga poses en de fundamentele principes van Vinyasa yoga ontdekt. Dit leidt ertoe dat jouw lichaam en geest op een opwekkende reis gaan. Nieuwere studenten bouwen hiermee zelfvertrouwen op en raken vertrouwd met de bewegingen, terwijl de studenten met meer ervaring de grondslag van hun innerlijke balans verfijnen en dieper in hun focus duiken. Je zult zachtmoedig je lichaam activeren, openen en versterken door verschillende toegankelijke poses, vloeiende bewegingen en ademhalen. Vinyasa ‘FLOW’ staat garant voor een vloeiende, creatieve en activerende les.

Class Level: All levels

Yin yoga (STRIDE Stretch & Release)

Een oproep voor alle hardlopers, spinners, constante zitters, zware gewichten heffers en doorzetters. Of je nu aan het trainen bent voor een halve marathon, gewichten heft of iedere dag aan een bureau gekluisterd zit, de STRIDE Stretch & Release lessen zijn perfect voor jou! Tijdens deze lessen staan poses op de vloer centraal. Hierbij worden de grote spiergroepen van het lichaam opgerekt en geopend waardoor spanning verdwijnt. Studenten die deze lessen regelmatig bijwonen geven aan dat zij minder snel geblesseerd raken, beter slapen en minder last hebben van pijntjes. Deze les vormt een rustig beschouwingsmoment en werkt door tot diep in je lijf door de passieve poses die lang worden vastgehouden. De lessen richting zich dan ook op de diepste weefsels in het lichaam -denk aan bindweefsel, gewrichten, botten en de diepere bandverbindingen-  in plaats van op de spieren. De energieke Yin yoga lessen verbeteren de doorstroom van energie, versterkt de stroom van chi in de organen en biedt fantastische emotionele en mentale gezondheidsvoordelen.

Geschikt voor ieder niveau.

HIIT/YINYoga (STRIDECombo)

Deze kenmerkende les is een ware combinatie van balans. Hier ontmoet krachttraining flexibiliteit. StrideCombo lessen combineren de intensiteit van HIIT met de meditatieve, ontgiftende kwaliteiten van Yin yoga. Tijdens deze lessen gebeurt er iets waarachtigs. Met deze hoge intensiteit training ga je voorbij je fysieke grenzen met een open geest en een kloppend hart. Maak van stress zweet en ontgift je volledige lichaam en geest.

Geschikt voor ieder niveau.

Prenatal Yoga (STRIDEMama)

Hey toekomstige moeders, deze Prenatale yoga les is voor jou! Leer hoe je jouw zwangerschap bewuster kunt ervaren en hoe je in je kracht kunt blijven tijdens je zwangerschap. Bouw kracht en zelfvertrouwen op terwijl je rekt en diep ontspant. Deze les is geschikt voor alle stadia van de zwangerschap (het eerste, tweede & derde trimester). Bovendien heb je geen yoga ervaring nodig om mee te kunnen doen!

’Wees sterk, op jouw manier.’’

Een content titel

Met een ondertitel

Bekijken

"BE POWERFUL. IN ANY WAY."

Privé yoga lessen

Yoga integreren in je wekelijkse workout routine heeft ontzettend veel voordelen. Het helpt je om blessures te voorkomen, je spieren te ontspannen, het herstel van vermoeide spieren te versnellen en je lichaam flexibeler te maken. Heb je nog nooit yoga gedaan? Dan is de kans groot dat je niet zo flexibel bent. Maak je daar geen zorgen over. Meer flexibiliteit komt vanzelf wanneer je hier regelmatig voor oefent. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je helemaal niet slecht kunt zijn in yoga! Net als bij een personal trainer zal jouw privé yoga docent een les ontwikkelen die past bij de behoeftes en vaardigheden van zijn of haar studenten. Deze privé instructies geven je de kans om een les te ervaren die dus speciaal is ontwikkeld voor jouw lichaam, vaardigheden en doelstellingen.

Privé yoga lessen zijn geschikt voor zij die:

  • de juiste houdingen wil leren zonder zich geïntimideerd of nerveus te voelen bij een groepsles.
  • hun vaardigheden willen verdiepen en verbreden.
  • blessures of lichamelijke problemen hebben.
  • een yogaroutine willen leren die ze thuis kunnen doen.

Bovendien is het zo dat de voordelen van gereduceerde stressniveaus en toegenomen zuurstofwaarden (simpelweg omdat je efficiënter ademhaalt) je een beter gevoel van welzijn geven.

Prijzen
Een pakket van 12 lessen kost €900,-. Eén les (60 minuten) kost €80,-. Heb je interesse in een privéles yoga? Stuur dan een email naar: info@stride6ft8.com