PERSONAL Training Rotterdam 

Personal Training is de meest efficiënte manier om om uw fysieke of sportieve doelen te behalen. Doordat elk trainingsschema maatwerk is kan efficiënt worden getraind. Bij het opstellen van het trainingsschema wordt rekening gehouden met uw bestaande fysieke conditie en kracht en eventuele beperkingen. 

Personal training is geschikt voor alle leeftijden en de meest uiteenlopende fysieke of sportieve doelen. Hierbij kan met name gedacht worden aan doelstellingen op het gebied van gewichtsmanagement (afvallen of aankomen), hypertrofie, revalidatietraining, stabiliteitstraining, wintersportvoorbereiding, zwangerschap (gedurende en post). In het bijzonder kan ook gedacht worden aan hardlooptrainingen, voorbereidingen op 10/15 km, (halve) marathon en Athletic personal training met focus op kracht/explosiviteit (golfers, tennissers en boksers) of SAQ (Speed, Agility & Quickness) voor hockeyers en voetballers.

Stride 6ft8 heeft voorts veel ervaring met sportspecifieke trainingen op het gebied van hockey. Zo zijn olympisch hockeyers Kitty van Male en Jeroen Hertzberger met regelmaat te vinden in De Wasscherij. 

"BE POWERFUL. IN ANY WAY."

WERKWIJZE

Gestart wordt met een uitvoerige intake waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, met uitvoerig aandacht voor het voedingspatroon en de lichamelijke beperkingen/blessures. Tijdens een proeftraining krijgt de cliënt een goed beeld hoe er getraind wordt, welke oefeningen hij of zij kan verwachten en heel belangrijk of er een klik is tussen hem of haar en de trainer. Het starten van een personal trainingstraject begint met een uitvoerige nulmeting. De lichaamsmaten en het vetpercentage worden opgenomen, een kracht- en conditietest wordt gedaan alsmede een mobiliteitstest, waarna vervolgens een trainingsprogramma wordt vastgesteld. Cliënten moeten voorts een digitaal voedingsdagboek bijhouden waarin gedetailleerd wordt doorgegeven wat en hoeveel wordt gegeten en gedronken.