De voordelen van personal training

20 november 2019

Sporten is lekker actief bewegen, gezond voor lichaam en geest. Veel van ons vinden het heerlijk en genieten van het bewegen. Toch kan het soms lastig zijn om je zelf te motiveren en weet je niet precies hoe en wat je moet trainen. Persoonlijke begeleiding van een professionele trainer kan super fijn zijn en helpt jou om je doelen te behalen. In deze blog vertellen we je graag over de voordelen van een personal training.

Wat is personal training?
Een personal training staat voor een persoonlijke begeleiding, volledig op jou afgestemd. De personal trainer staat direct naast je tijdens het sporten, helpt je een plan op te stellen, motiveert je en ondersteunt je bij de uitdagingen die op je pad komen. Met een persoonlijke aanpak is het de meest efficiënte manier om je fysieke doelen te behalen. Het trainingsschema is op maat gemaakt en houdt rekening met je bestaande fysieke conditie en mogelijke beperkingen. Zo helpt de personal trainer je om op een actieve en veiliger manier je stap voor stap vooruit te helpen.

De voordelen op een rij

Personal training kan een groot verschil maken en helpt jou om je doelstellingen te behalen. We zetten de voordelen van het sporten met behulp van een personal trainer op een rij:

·       Maximale resultaten: En personal trainer zorgt ervoor dat jij alleen de oefeningen doet die super efficiënt voor jouw lichaam zijn.

·       Plan op maat: Met een intake worden de wensen en doelstellingen besproken die rekening houden met jouw fysieke gesteldheid.

·       Het juiste voedingspatroon: Goed eten is net zo belangrijk als goed sporten en de personal trainer zal je hierbij helpen om een voedingsplan op te stellen.

·       Hulp bij specifieke doelen: Wil jij een marathon rennen? Dan kan een gespecialiseerde personal trainer je helpen om dit doel te bereiken.

·       Extra motivatie: Een personal trainer houdt je verantwoordelijk en zal je stimuleren om je te houden aan je oefeningen en je voedingsschema. Zo ga je samen voor maximaal resultaat.

Personal training in Rotterdam
Personal training Rotterdam kan je volgen bij Stride6ft8. Personal training is geschikt voor alle leeftijden en de meest uiteenlopende fysieke of sportieve doelen. Bij Stride6ft8 hebben we gespecialiseerde personal trainers en hebben we veel ervaring met bijvoorbeeld afvallen, sterker worden,  zwangerschap, hardlooptrainingen, hockeyers, voetballers en boksers. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij de personal trainer echt een band met je opbouwt en jou helpt om te knallen en je doelen te behalen.