Blogs
Stride6ft8

Blogpost - de voordelen van personal training

20 november 2019

Sporten is lekker actief bewegen, gezond voor lichaam en geest. Veel van ons vinden het heerlijk en genieten van het bewegen. Toch kan het soms lastig zijn om je zelf te motiveren en weet je niet precies hoe en wat je moet trainen. Persoonlijke begeleiding van een professionele trainer kan super fijn zijn en helpt jou om je doelen te behalen. In deze blog vertellen we je graag over de voordelen van een personal training.

Blogpost - #3 voordelen van High Intensity Interval Training

31 oktober 2019

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het idee van een HIIT workout is dat je intervallen van hoge intensiteit afwisselt met korte periodes van rust of een lagere intensiteit. Het is een trainingsvorm waarbij cardio en krachtoefeningen in interval elkaar afwisselen. Het gaat hierbij niet om de hoeveelheid kilo’s die je pakt maar juist om de snelheid die je maakt. High intensity trainingen, of HIIT, zijn tegenwoordig heel populair. Dit komt omdat deze trainingsvorm vele voordelen biedt welke wij hieronder zullen beschrijven. 

Blogpost - Zwangerschapsyoga

29 oktober 2019

Je zwangerschap is een ontzettend mooie, emotionele en fysieke reis. Dit kan veel van je vragen en zwangerschap yoga is daarom speciaal aangepast op je zwangere lichaam. Je helpt je lichaam sterk en fit te blijven om goed voorbereid te zijn op de bevalling. Je hebt vast veel vragen en daarom hebben we hieronder beschreven wat zwangerschapsyoga bij Stride 6ft8 in Rotterdam precies inhoudt.